Retourneren

Wij van Brace-up hebben de collectie armbanden die wij op onze webshop aanbieden met grootte zorg samengesteld. Alleen de beste en mooiste armbanden zijn goed genoeg. Maar eerlijk is eerlijk, smaken verschillen. Mocht je daarom toch niet tevreden zijn met je nieuwe armband, dan kun je deze tot 30 dagen na ontvangst retourneren.

Wanneer jij je armband wilt retourneren, dient het aan onderstaande criteria te voldoen. De armband moet:

  • Onbeschadigd zijn
  • Ongebruikt zijn
  • Volledig zijn (Dus met de originele verpakking)
  • Binnen de 30 dagen retourtermijn vallen

Indien de armband aan bovenstaande voorwaarden voldoet, kan de armband worden teruggestuurd. Hoe je dit vervolgens doet lees je hieronder.

Retourneren in drie simpele stappen

Stap 1: Meld je retour aan door een email naar Info@Brace-up.nl te sturen of het contact formulier in te vullen. Vermeld hierin je order nummer en je naam.

Stap 2: Wij sturen het retourformulier naar je op.

Stap 3: Vul het retourformulier in, en voeg dit bij je retourzending. Stuur het pakket vervolgens terug naar het adres wat in het retourformulier word vermeld.

Nadat we je pakket hebben ontvangen

Binnen twee dagen nadat we je retour hebben ontvangen, brengen wij je hiervan op de hoogte via e-mail. Het artikel word beoordeeld of het nog in goede staat verkeert en compleet is. Wanneer dit het geval is gaan we over tot het afhandelen van je retour.

Verkeerd het product niet meer in goede staat of is het niet compleet, dan zullen wij hier kosten voor in rekening brengen. Wanneer dit het geval is zullen wij voorafgaand eerst contact met je opnemen.

Afhandeling van je retour

Nadat we je retour hebben ontvangen, zal het volledige aankoopbedrag* binnen vijf werkdagen weer op je rekening staan.

*Zoals vermeld word alleen het volledige aankoopbedrag teruggestort wanneer het aan de bovengenoemde criteria voldoet.

Helaas kunnen wij op dit moment nog geen gratis retourneren aanbieden. De kosten voor het retourneren van je armband zijn dus voor eigen rekening.