Over Ons

Tegenwoordig zijn armbanden voor mannen niet meer weg te denken uit het modebeeld. Het is namelijk niet alleen een mooi en stijlvol accessoire, maar het laat ook zien wie je bent, het geeft je een eigen unieke identiteit. Mensen onthouden jouw aan die stijlvolle armband die je om hebt.

Dit is precies de reden waarom wij Brace-up zijn begonnen.

Wij willen jou helpen met het vinden van een armband die jou persoonlijkheid perfect weerspiegelt. Het woord Brace-up, betekent letterlijk iemand ondersteunen of versterken. En dit is wat wij doen door de mooiste en meest stijlvolle armbanden aan te bieden, en jouw wrist game te upgraden.

Door een armband te dragen die bij je past, voel jij je zelfverzekerder en laat je zien wie je bent.

Waarom Brace-up?

Nu hoor ik je denken, maar waarom zou ik dan juist hier mijn armband bestellen? Ik begrijp heel goed dat je dit denkt want er zijn tientallen webshops waarop ze armbanden verkopen.

Wat ons uniek maakt is dat wij niet alleen aandacht besteden aan de webshop, maar ook aan de rest eromheen. Zo vinden wij het ontzettend belangrijk, dat jij je als klant bijzonder voelt wanneer je het pakketje ontvangt.

Daarom besteden wij enorm veel tijd aan het verpakken van onze producten, en word je alleen al blij van de verpakking.

Daarnaast vinden wij het ontzettend belangrijk dat je goed geholpen word wanneer je vragen hebt, of wanneer iets toch niet naar wens is. Daarom kun je ons 7 dagen per week, 24 uur per dag bereiken met alle vragen, klachten of opmerkingen die je hebt.

Wij willen jou zo goed mogelijk helpen, met het vinden van een armband, die jouw persoonlijkheid en stijl perfect weerspiegelt. En daarnaast willen we al je verwachtingen overtreffen!

So Brace-up and upgrade your wrist game!

Bedrijfsgegevens
Kvk: 74079778
Btw-id: NL002413959B17
Email: Info@Brace-Up.nl